Egyszerű módja annak, hogy távolítsa el a testszőrzet fájdalom nélkül

Egyszerű módja annak, hogy távolítsa el a testszőrzet fájdalom nélkül

A fájdalom szorosan kapcsolódik a szőrtelenítéshez. Függetlenül attól, hogy viasszal, lézerrel vagy borotválkozással távolítják el, mindig van egy fájdalomelem a haj eltávolításakor, különösen érzékeny területeken. Ez a cikk elmagyarázza, hogyan lehet fájdalommentesen eltávolítani a hajat az érzékeny területekről, és tippeket ad arra vonatkozóan, hogyan lehet enyhíteni a szőrtelenítés fájdalmát és a kapcsolódó problémákat, például a penge sebeit, a haj megjelenését a bőr alatt, valamint a haj eltávolításával kapcsolatos fájdalmat a régi hagyományos módszerekkel. Ebben a cikkben kiemeljük a leggyakrabban használt módszereket.

Borotválkozás borotvával

Sok nő támaszkodik borotválkozás egy borotva, mint egy egyszerű módja annak, hogy távolítsa el a haj, valamint egy gyors módja annak, hogy a munkát. Vannak azonban olyan mellékhatások, mint például fertőzések, irritáció, néha karcolások és sebek a bőrön. A pengék a haj gyors növekedését is okozzák, mivel eltávolítják a hajat a bőr felületéről anélkül, hogy megszabadulnának a gyökerektől. Ez azt jelenti, hogy a sebesség a haj növekedését, valamint annak szükségességét, hogy azok folyamatos eltávolítása, mint néhány nő, a hajhagymák továbbra is látható, ami létrehoz egy kellemetlen megjelenést.

A pengék állandó használata a szőrszálak sűrűségének megváltozásához vezet, néha sötétednek, durva textúrát hagynak a bőrön. A borotvával történő borotválkozás érzékeny területeken használható, mert nem okoz megereszkedést.

Ha inkább borotválkozást szeretne, válasszon megfelelő elektromos borotvát, például szatén borotválkozást .

Keres egy egyszerű módja annak, hogy távolítsa el a hajat az érzékeny területeken?

Keres egy egyszerű módja annak, hogy távolítsa el a hajat az érzékeny területeken

A túlzott szőrnövekedés irritációt és zavart okoz a nőknél, különösen a hónalj kényes területein és a bikini területen. Az eltávolítási folyamat továbbra is traumatikus a kísérő fájdalom miatt, de egyes módszerek megkönnyítették a folyamatot, például a szőrtelenítő krémek, amelyek egyszerű módja annak, hogy eltávolítsák a hajat az érzékeny területekről, ennek ellenére komoly irritációt és bőrpírt okozhat a bőrön. Ezenkívül az ismételt használat néha a haj kissé vastagságát okozhatja, a bőr pedig fekete színűvé válik, vagy megváltoztatja színét és textúráját. Ez a módszer nem alkalmas érzékeny bőrű nők számára, ezért ajánlott előzetesen tesztelni egy bőrmintán. A piacon elérhető krémek típusai eltérőek, bár legtöbbjük azon az elven alapul, hogy a hajat teljesen feloldják a gyökerekből.

Hogyan lehet eltávolítani a hajat a hónaljból fájdalom nélkül?

Egyes nők gyakran csodálkoznak, hogyan lehet fájdalommentesen eltávolítani a hajat a hónaljban, mivel a hónalj területét érzékeny területnek tekintik. Néhányan krémekhez folyamodnak, mert óvatosnak kell lenniük a haj eltávolításakor ezen a területen, különben karcolódni fognak, mert nehéz ellenőrizni ezt a területet.

A lézeres szőrtelenítés az egyik leghatékonyabb eljárás, amelyet a hónaljban lévő szőr fájdalommentes eltávolítására használnak, mivel a szőrtüszőkre összpontosít, ahol három-hét ülés után visszafordíthatatlan hajhullás következik be, a haj vastagságától, színétől és természetétől függően. bőr. Ha félsz a fájdalomtól, használhatsz jégzsákokat vagy fájdalomcsillapító krémeket az ülés előtt. Van is a lézeres módszer, amely a legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja annak, hogy fájdalommentesen eltávolítani haj érzékeny területeken, mint például a hónalj, bikini terület, és a nő nem kell, hogy visszatérjen a haj, amíg el nem telt viszonylag hosszú ideig, valamint az ismétlés. az ülések után a haj fokozatosan csökken.

A fájdalom enyhítésének módjai a haj érzékeny területekről történő eltávolításával

Íme néhány tipp, amely segít enyhíteni a felesleges haj eltávolításának fájdalmát.

A kívánt területre 10-15 percig jeget helyezhet, megnyugtatja ezt a területet, enyhíti a fájdalmas érzést.

A szegfűszegolaj enyhíti a fájdalmat is, kábítószereket tartalmaz, továbbá segít a bőr sterilizálásában és tisztításában, valamint nagyon alkalmas a fájdalom enyhítésére, ha érzékeny területeken eltávolítja a hajat.

Használhat helyi fájdalomcsillapító krémeket és spray-ket, az egyes termékekre vonatkozó utasítások szerint alkalmazva, mielőtt eltávolítaná a hajat az intim területen.

Használhat olyan eszközöket is, amelyek otthoni IPL technológiát használnak, ami szintén a legegyszerűbb módja annak, hogy fájdalommentesen eltávolítsák a hajat az érzékeny területekről, megszabaduljanak a felesleges hajtól, és akár 6 hónapig is élvezhessék a sima bőrt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük